Melkerssons stuga

I Gnosjö ligger denna nybyggda stuga. Med närhet till natur och kultur har du en perfekt utgångpunkt av hög standard för dig som vill upptäcka Gnosjöregionen. Välkommen!

Johan och Sandra som står bakom Melkerssons fastigheter öppnar nu upp den nybyggda stugan för turister och besökare. På 55 fräscha kvadratmeter bor du med natur och kultur runt hörnet och du har inte långt till andra besöksmål i området. Varför inte besöka Store Mosse nationalpark, äventyrsberget Isaberg eller temaparken High Chaparral? Utöver detta finns mycket mer att upptäcka i området.

Stugan som är byggd 2021 består att komplett kök och vardagsrum, två somrum och ett badrum med dusch och tvättmaskin. Totalt finns det 6 bäddar fördelat på en dubbelsäng, en våningssäng och en bäddsoffa. Stugan är utrustad med wifi, det finns egen parkering på anvisad plats och en uteplats/trädgård på 100 kvm med utemöbler sommartid. Stugan går att boka året runt.

Värt att notera är att stugan är djur- och rökfri. Minst en i sällskapet måste vara 18 år eller äldre samt att fester och tillställningar inte är tillåtna. Handdukar och lakan går att hyra och det görs samband med bokning. Detta gäller även slutstäd.

Varmt välkomna att kontakta Johan och Sandra för mer information och bokning.