Konstutställning med Jan Carleklev

Hur låter ett träd? Ljudkonstnären Jan Carleklev intresserar sig för insekternas betydelse för skogen, miljön och oss människor i utställningen Kura Skymning. En poetisk upplevelse i ett unikt ljudlandskap där vi får möta osynliga varelser och höra ohörbara ljud.

Jan Carleklev är musiker och kompositör, som vidareutbildade sig till ljudkonstnär på Konstfack. Hans experimentella ljudverk interagerar med alla våra sinnen. Med sin konst vill Jan Carleklev undersöka hur vi upplever vår omvärld och samtid genom ljud. I utställningen Kura Skymning undersöker Jan Carleklev vår längtan och relation till skogen som för många beskrivs som andlig, genom frågan: vilken relation till skogen har du?

Utställningen öppnar 19 november och har sin sista dag 18 december. Utställningen är öppen för fysiska besök under hela utställningsperioden och har samma öppettider som Gnosjö bibliotek. Max 3 besökare får vara i utställningsrummet samtidigt.

Guidad visning 15/12 kl. 12 med reservation för ändringar.

OBS! Med anledning av den rådande pandemin kommer vernissagen filmas och läggas upp i Facebook-evenemanget för Kura Skymning.

Boka biljett

  • 2020-12-15 / 12:00 - 12:30
  • 2020-12-18 / 10:00 - 16:00
Gnosjö bibliotek Storgatan 10, 335 30 Gnosjö