Gnosjö Vandrarhem

I Töllstorps gröna fritidsområde ligger vandrarhemmet. Du bor i trevliga fyrbäddsrum med gemensamt pentry. Här har du motionsspår och simhall runt hörnet, och tar dig snabbt till vilda västernäventyret High Chaparral och Isabergs golfbana och skidparadis.

Gnosjöandan är riksbekant. Men i Gnosjö är det rika fritidslivet minst lika viktigt. I Töllstorps fritidsområde runt Töllstorpasjön får du en stor portion av motion och rekreation och en rejäl dos gedigen småländsk natur.

I Töllstorps fritidsområde ligger även vandrarhemmet. Här bor du i fyrbäddsrum med kök för självhushåll. Det finns terrass till varje rum och inbjudande lek- och grillplats på tomten. Boendet är handikappanpassat.

Härifrån tar du dig snabbt till vilda västernäventyret High Chaparral, Isabergs golfbana och till Isaberg med sina olika aktiviteter. Från vandrarhemmet utgår MTB-leder, löparspår och på vintern längdskidsspår. Det finns även markerade vandringsleder till nationalparken Store Mosse och naturreservatet vid Isaberg.

Töllstorps fritidsområde Fritidsvägen 6