Krister Classon till Torghuset

Nu kommer Krister Classons bejublade föreställning där han hyllar sina idoler till Torghuset, Smålandsstenar.

Där står de plötsligt, i farfars och farmors TV. Fyra långhåriga killar i fina kostymer som sjunger fyra låtar jag aldrig hört och aldrig kom att glömma.”

Krister Classon har en lång karriär bakom sig inom underhållningsbranschen – fem år som dansbandsmusiker, tjugo år som komiker i duon Stefan & Krister och tio år som manusförfattare och regissör. Nu får han äntligen genomföra sitt drömprojekt. Tillsammans med fyra musiker hyllar han idolerna med musik, fakta, anekdoter och en del rykten.

”Detta är det sista jag gör på officiella scener. Jag avslutar alltså med den föreställning jag ville börjat med för 56 år sedan. Säcken är knuten!”

Välkomna till Torghuset för att få en chans att se denna fantastiska föreställning, Lördagen den 5 september kl. 15.00.

MEDVERKANDE: Krister Classon, bas och sång, Jens Classon, trummor och sång, Benjamin Önnhed, gitarr och sång, Hans Schakonat, gitarr och sång, Johan Ljuslin, klaviatur.

LÄNGD: 2,5 timme inkl paus

VI BJUDER PÅ FIKA I PAUSEN!

MEDARRANGÖR: Medborgarskolan

OBS! Föreställningen kommer att äga rum lördagen den 5 september. Samma tid och samma upplägg som det var tänkt nu i april. Utlösta biljetter gäller till septemberföreställningen. Om man inte kan gå den 5 september går det utmärkt att få sina biljetter återlösta. Detta måste dock ske senast den 31 mars.

Boka biljett

300 kr (inkl fika i pausen)

  • 2020-09-05 / 15:00 - 18:00
Torghuset i Smålandsstenar Torggatan 2-6