! Detta evenemang har redan varit

Finsk teater på bio

Ta chansen och se teater på bioduken här i Torghuset. Söndagen den 21 november visar vi den finska teatern Nokia tillsammans med Riksteatern.

Nokia är en riktig företagssaga, fylld av drama, spänning och starka personligheter. De flesta har någon gång hållit i en Nokiaprodukt och många har följt företagets upp- och nedgång på börsen genom otaliga löpsedlar. Men bakom rubrikerna finns en fascinerande företagsvärld, modiga visionärer och mycket att lära av. Nokia har påverkat hela det finska folket och landets företagskultur, antingen direkt eller indirekt. I detta nyskrivna drama står Nokiacheferna Jorma Ollila och Risto Siilasmaa i centrum, två personer med helt olika ledarstilar och visioner.

Pausfika ingår i biljettpriser.

Nokia är en inspelad teaterföreställning på finska, textad på svenska. Teatern spelades in på Åbo Stadsteater den 30 oktober. Visningen i Smålandsstenar är ett samarbete mellan Torghuset, Gislaved Värnamo Teaterförening (som är en del av Riksteatern), Åbo Stadsteater samt Folkets Hus och Parker. Medarrangör: Medborgarskolan.

Boka biljett

Torggatan 1, 333 30 Smålandsstenar