! Detta evenemang har redan varit

Barnens hinderbana

Barnens Hinderbana är en ca 1,5 km lång hinderbana för alla barn 6 till 14 år (alla födda 2008 tom 2016) där de får ta sig förbi ca 15 roliga hinder och utmana Gladiatorerna i Gatloppet på slutet.

Vår hinderbana 2022 är riktigt kul och utmanande för alla åldrar, och sista hindret är självklart Gatloppet där vi står och väntar. Vårt mål är att ge era barn en kul upplevelse de minns för livet.

Hålltider Torsdag 26 maj

Startgrupp 1: Start från 16:00, var på plats senast 15:45

Startgrupp 2: Start från 17:00, var på plats senast 16:45

Fredag 27 maj

Startgrupp 3: Start från 11:00, var på plats senast 10:45

Startgrupp 4: Start från 12:30, var på plats senast 12:15

Startgrupp 4: Start från 14:30, var på plats senast 14:15

Pris: 250 kr

Start & mål: Stortorget i Gislaved

När ni bokar startplats nedan väljer ni vilken startgrupp barnen ska springa i. Har barnen vänner som de till springa tillsammans anmäler ni dem i samma startgrupp, vill ni så lägger ni även till lagnamn. När ni slutfört anmälan nedan får ni ett bekräftelsemail med all info och en länk till ett startbevis för utskrift som ni kan ge barnen i present.

När barnen kommer i mål får de ett diplom med alla våra autografer. Innan och efter varje åldersklass springer, så vill vi träffa barnen, ta kort och skriva autografer. Vi är där för deras skull och kommer hänga med barnen så mycket som möjligt under dagen så att alla får chans att träffa oss. Som förälder får du stolt titta på och heja på när ditt barn klarar utmaningen och tar sig förbi oss på sista hindret. Vi kommer även att ha fotografer som fotar alla barn runtom i banan och framförallt när de springer i Gatloppet, dessa foton kommer sen att göras tillgängliga för alla deltagare.